Cheppers community room
Horizontal separator image
34
Vertical separator image
35

Cheppers Office

The award-winning combination of rustic brick walls and sci-fi modernity on the grand boulevard

Photo credit: Gergely Gosztom
 

Cheppers community room
Cheppers kitchen

Cheppers is a software development company with a bustling office of 40 people. Its center can be found on Szent István Boulevard, in a 500 square meter, upper middle class apartment. The task was clear: functional redesign with logical redistribution of the space, by turning the decade old interior into a fresh, bright, youthful creative space.


Cheppers drupalists room
Joda on the wall

We had to provide collaborative spaces for the colleagues who regularly work together on creative jobs and calm spaces for those programmers who prefer working in quiet rooms. Besides this, we needed to create training rooms, a Skype-room for client calls and an executive office.


The industrial-style brick wall, the lockers, the factory lighting all found their places along with the modern, sci fi-themed design items, plants and custom made furniture.

Corridor near to the entrace
The big meeting room
Office of the CEO and CTO

The office is steeped in the duality of black and white, which is broken by the cheerfulness of the yellow elements in every room, together with the graphics and the plants. The unique atmosphere came in second at the Design Office of the Year 2015.


Main color
#ffdf12
Heading text color
#f0d000
Background color
light